Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

PaRania presents: Make Your Granny Happy Party maske @ DaSein

 Ένα από τα πράγματα για τα οποία φημίζεται το DaSein (πέρα από στέκι ποδοσφαιρόφιλων και σημείο συνάντησης φίλων της φιλοσοφίας) είναι η ετήσια σειρά του από αποκριάτικα πάρτυ. Έτσι και φέτος, στα πλαίσια του "Dasein Carnival 2-Week Fest" φιλοξενήθηκε το Make Your Granny Happy Party, που φτιάχτηκε με αφορμή τις Απόκριες και είχε σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όλους εσάς να κάνετε τη γιαγιά (ή και τη θεία ή και τη μαμά σας) χαρούμενη! Ντυθείτε όπως θα ήθελε η γιαγιά σας! Και όντας η Parania, είχα την ευθύνη της διοργάνωσης και της μουσικής επιμέλειας.
Να σημειώσω απλώς ότι το παρακάτω κείμενο έχει γραφτεί με κάθε πρόθεση αντικειμενικής περιγραφής των πραγμάτων.




Έτσι,
 χθες το βράδυ (Σάββατο 26/2), άγνωστοι και γνωστοί, μασκαρεμένοι και μη, σε κάθε περίπτωση με πολύ κέφι, μαζευτήκαμε, ήπιαμε και χορέψαμε - τόσο χορό δεν έχω δει καιρό τώρα σε μαγαζί! (με εξαίρεση ίσως τα περιβόητα Trash Party). Βέβαια, τι πιο trash από τις απόκριες; όπου ο καθένας ντύνεται όπως θέλει και κάνει ό,τι θέλει; Άλλωστε, σύμφωνα με ένα παλιό έθιμο, οι απόκριες είναι η εποχή που μπορεί κανείς να βρίζει (trashing) χωρίς "να λογοκρίνεται από τα Θεία". Με το ρεπερτόριο, λοιπόν, να περνάει από disco και 80s, ska και ethnic, rock and roll, 90s pop/eurodance, 00s hits αλλά και ελληνικούς ύμνους των 60s και 70s, περάσαμε ένα τετράωρο (12-4) ασταμάτητου χορού. Εύχομαι να μην έπαιζα μουσική και ήμουν απ'έξω να κάνω κι εγώ τα ίδια!
Όπως καταλαβαίνετε, όντας η διοργανώτρια και DJ του party, δε μπορώ να είμαι και απολύτως αντικειμενική. Ωστόσο, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα θα σας δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Σε περίπτωση που ζηλέψατε, ακόμα καρναβάλι είναι και από party άλλο τίποτα!
Αν σας βγάλει ο δρόμος από Εξάρχεια, στο DaSein, γίνονται άλλα ΤΕΣΣΕΡΑ party την ερχόμενη εβδομάδα (2/3 και 4-6/3). Σχετικές πληροφορίες στη σελίδα του event, στο facebook.
Επίσης, το Σάββατο 5/3, στο Skull, οι Dot Crew επανέρχονται με καρναβαλικό πάρτυ Dress Up or Shut Up. Μετά τις 23.30. Ιδού και το event στο facebook. Να μη λείπει κανείς.
  • Και όσο έγραφα, άκουγα αυτό.
DaSein (Σολωμού 12, Εξάρχεια)
Skull bar (Λ.Κατσώνη και Ιπποκράτους, Νεάπολη Εξαρχείων)










2 σχόλια: