Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Guess who's back!

Μετά από μια τετράμηνη απουσία, κατά την οποία μεσολάβησε μία εαρινή εξεταστική, ένα proficiency και οι θερινές διακοπές (και ολ' αυτά σε ένα τεταμένο κοινωνικοπολιτικοοικονομικό κλίμα), το Αthens, I love you but you're bringing me down επέστρεψε δριμύτερο.
Ίσως μερικοί από εσάς να αναρωτήθηκαν γιατί δε γράφτηκε κάτι για τα τεκταινόμενα (Αγανακτισμένοι, μεσοπρόθεσμο), πράγμα για το οποίο θα ήθελα να εξηγηθώ. Κατ'αρχάς, ο πολιτικός (και οικονομικός) σχολιασμός δεν είναι το ατού μου, αλλά και η φύση του συγκεκριμένου blog δεν είναι τέτοια. Κατά δεύτερον, έχουν λεχθεί και γραφτεί τόσα πράγματα για το θέμα και τόσες απόψεις, ώστε νομίζω πως ο καθένας μας βρήκε κάπου, κάποια γνώμη με την οποία να συνάδει. Ένα τέτοιο άρθρο δε θα μπορούσε να είναι από μέρους μου κάτι παραπάνω από κολάζ διάφορων απόψεων. Αλλά μην ανησυχείτε, έπεται συνέχεια.

In other news, μπορείτε να με βρείτε κάθε Παρασκευή, 6-8, στην ομότιτλη εκπομπή Athens, I love you but you're bringing me down, στον f radio, με θέματα που άπτονται του blog. Στα comments του άρθρου ή και στο λογαριασμό μου, μπορείτε να μου στείλετε προτάσεις για θέματα.

Και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει...
  • Αυτό που άκουγα. Guess who's back, back again!

1 σχόλιο: